Mogli: quiet is my loud

De singer-songwriter Mogli fascineert en ontroert met haar muziek. Ze vertrouwt niet alleen op haar expressieve sound, maar publiceert haar liedjes ook samen met uitbeeldende docu’s. In ons magazine spreekt ze over muziek als bron van geluk.

About: Mogli

Mogli oftewel Selima Taibi is een zangeres en songwriter. Ze zong al op elfjarige leeftijd in het kinderkoor van de opera van Frankfurt en in 2012 was ze kandidaat in het tweede seizoen van The Voice of Germany, maar kon toen de jury niet overtuigen. Drie jaar later nam ze onder de artiestennaam Mogli haar debuutalbum op, waarmee ze meteen een VUT Indie Award voor beste nieuwkomer won. Ze financierde dit album via crowdfunding. Twee jaar later reisde ze met haar toenmalige vriend door Amerika in een omgebouwde schoolbus. De film “Expedition Happiness” vertelt het verhaal over hun reis en wordt begeleid door haar liedjes.

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Muziek is meditatie, reflectie en geluksmaker

Teufel Magazine: Mogli, wat motiveert jou?
Mogli: Mijn innerlijke drang om te creëren.

Teufel Magazine: Met welke uitdagingen wordt je in je werk geconfronteerd?
Mogli: Creativiteit kent voor mij geen beperkingen zolang ik naar mijn gevoel luister en alleen creëer als ik ook echt iets te zeggen heb.

Mogli X ROCKSTER

Teufel Magazine: Op welke momenten speelt het luisteren naar muziek een rol voor jou?
Mogli:
Muziek is zowel in songwriting, bij concerten, of als ik zelf naar muziek luister, meditatief, relectief en een bron van geluk.

Zo authentiek als onze sound: de gezichten van ons merk

Mogli is een Teufel ambassadeur. Met de CINEBAR ONE kan ze genieten van muziek en nog meer creatieve energie opdoen.

Mogli X CINEBAR ONE

Gerelateerde artikelen

Opmerking: de commentaarfunctie is dagelijks beschikbaar van 8 tot 21 uur.

Blogger

Teufel Editorial Team

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.