Teufel op de IFA beurs 2017

De IFA zit er voor dit jaar weer op. We stonden voor de derde keer op rij op de grootste Consumer Gadgets en Electronics beurs van Europa. Voor iedereen die er niet bij kon zijn – Berlijn ligt ten slotte niet echt om de hoek, laten we je hier een paar sfeerbeelden zien. De nieuwkomers stellen we je ook in het kort voor, zodat je weet wat je dit jaar nog van ons mag verwachten.

Ready to rock – de Teufel stand op de IFA

Teufel stand op IFA 2017

Puur entertainment. Onze stand op de beurs in hal 1.2, vlak voordat de deuren voor het grote publiek opengingen. De stand had dit jaar een industrial warehouse-look met veel oog voor detail. Onze producten kwamen in deze setting goed tot hun recht en waren van alle kanten goed te bekijken.

Iedere ochtend wakker worden met "wereldontvanger" 3sixty met DAB+ radio
De nieuwe Teufel radio “3sixty” met DAB +

De ruwe industrial look gaat hand in hand met het al net zo stoere Teufel design. Hier op de foto zie je de nieuwe Radio 3sixty op een metalen kast – alsof hij ervoor gemaakt is.

BOOMSTER XL op de IFA 2017

De Teufel BOOMSTER XL zie je zo in een werkplaats staan.
De tafel met de portable speakers was tijdens de hele beurs drukbezocht.

Met flipperautomaten even “ontstressen”

Zo’n beursbezoek gaat niet in je koude kleren zitten: zoveel nieuws, zoveel indrukken. Een klein pauze is dan meer dan welkom. Bij onze flipperautomaten die op Teufel speakers waren aangesloten, konden de IFA bezoekers niet alleen hun energie kwijt, maar maakten ze ook kans op een mooie prijs.

Teufel nieuwkomers waar je maar kijkt

Zoals beloofd willen we je natuurlijk ook onze nieuwkomers voorstellen. En dat zijn er nogal wat: de Teufel familie wordt maar liefst met 20 Teufels uitgebreid.

Tip: klik voor meer informatie op het image.

Het kleine zusje van de ROCKSTER – de ROCKSTER AIR

De ROCKSTER AIR – het kleine zusje van de populaire ROCKSTER

De ROCKSTER AIR vult de leegte tussen de reislustige ROCKSTER XS en onze luidste branieschopper, de ROCKSTER. Net iets handiger en liever voor je buren.

Mag ik me even voorstellen? Streamer, Teufel Streamer

Streamer - de opvolger van de Connector met uitgebreide aansluitingsmogelijkheden en bluetooth
Der Streamer is de opvolger van de Raumfeld Connector

Dit is ‘m dan, de opvolger van de populaire netwerkplayer “Raumfeld Connector”. De Teufel Streamer met een slank design maakt van je bestaande installatie een muziek streamend systeem. En meer. De Streamer heeft op navraag van veel van onze klanten elegante sensortoetsen aan de voorkant gekregen waarmee je alle hoofdfuncties kunt bedienen. Dit maakt de Streamer een onmisbaar gadget.

De One S – het nieuwe instapmodel in de streamingwereld

De One S streamt via wifi en bluetooth

De belangrijkste technische vernieuwing bij de Teufel streaming systemen is de bluetooth functie. Maar ook onder de kap hebben de speakers een update gekregen. De One S is de nieuwe “kleine” in het Teufel streaming portofolio. Hoewel klein van formaat verrast de One S met een verbazingwekkend krachtige sound. Tel daar de flexibele gebruiksmogelijkheden bij op en je streaming plezier staat niets meer in de weg.

Stereo L – in your streams

Stereo L in wit en zwart verkrijgbaar
Stereo L met high end coaxiale driver en bluetooth functie

Aangevuurd door Class-D powerturbines scoort dit akoestische superpaar met ontzettend veel speelplezier en een exclusieve uitvoering.

BOOMSTER reloaded

De upgrade van de BOOMSTER met digitale radio en led-display
Kijk eens: de BOOMSTER met duidelijke display en DAB+ radio

De BOOMSTER heeft in de 2017 editie een paar handige nieuwe features gekregen: een duidelijke led-display die de geluidsbron maar ook de radiozender laat zien die net aanstaat. Nieuw is ook de geïntegreerde digitale radio.

Nieuwe sterren aan het soundbar-firmament – Cinebar One en One Plus

Cinebar One - Teufel's kleinste soundbar met uitgebreide functies
Cinebar One – veel entertainment in een compacte vorm

Niet te geloven hoe compact een soundbar kan zijn, zonder in te boeten op sound of features. Dat deze spagaat wel degelijk mogelijk is, laat de nieuwe Cinebar One zien. De lijst aan features is in ieder geval langer dan dat de soundbar breed is. Slechts 30 cm meet dit kleine soundwonder dat indien gewenst ook met een subwoofer in je woonkamer zijn intrede doet. Met HDMI, bluetooth, Dynamore® Ultra Technologie met sidefiring speaker für virtual surround sound etc. etc…

Duo voor beeld en sound – Cinebar Duett

Cinebar Duett met HDMI en draadloze subwoofer
Met Dynamore® Ultra voor een nog breder geluidsbeeld

Hier spreken de cijfers voor zich: 10 high performance drivers, een 2-kanaals systeem, 6 versterkers voor de beste sound in deze prijsklasse. Geeft je tv-sound een kick.

Geen compromissen meer – Cinebar Pro

Cinebar Pro met acht high performance drivers en tien versterkers + draadloze subwoofer
Cinebar Pro – de soundbar met krachtige subwoofer T 10 als frontfire of downfire te gebruiken.

Deze soundbar heeft geen scrupules: hij maakt korte metten met een dunne sound. De Cinebar Pro is een high end soundbar met een sound waar je u tegen zegt – bij films én muziek.

Pimp je thuisbios – met Reflekt haal je Dolby Atmos in huis

Horizontaal & verticaal te plaatsen, ook wandbevestiging mogelijk
Dolby Atmos uitbreiding voor home cinema sets

Heb je een Ultima 40 Surround, Theater 500 Surround  of een andere home cinema set? Goed nieuws: met de uitbreidingset Reflekt maak je van je home cinema system op een gemakkelijke manier een Dolby Atmos systeem. Zet ze als reflect speakers op je vloerstaanders of hang ze als directstraler aan de muur.

3sixty. De Teufel radio

Ultracompact digitale radio met top sound en flexibele luistermogelijkheden
Radio? 3sixty!

FM, internetradio via wifi of digitale radio DAB+ – de 3Sixty radio kan alles ontvangen wat radio is en wordt zo de eigentijdse versie van de wereldontvanger. Met een ruimtelijke 360° sound ontwikkeld in Berlijn.

REAL – in een drievoudige uitvoering

Vederlichte koptelefoon REAL PURE
REAL PURE – opvolger van de bekroonde over-ear koptelefoon Real

De populaire REAL koptelefoon krijgt een 3e generatie, ieder met een eigen specialisatie:

REAL PURE – de klassieker met geïntegreerde handsfree functie in de kabel.

REAL BLUE – veel bewegingsvrijheid zonder kabel, met bluetooth.

REAL BLUE NC – met bluetooth en actieve ruisonderdrukking.

 

Zin in meer nieuws? Hier vind je de IFA nieuwtjes.

In de komende tijd nemen we de nieuwkomers die op de IFA gelanceerd zijn uitgebreider onder de loep.

 

 

 

 

Nieuwste artikelen

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.