BOOMSTER AC/DC Edition

BOOMSTER AC/DC Edition: zo komt het artwork op de speaker

De felbegeerde BOOMSTER AC/DC Edition pronkt met het iconische “AC/DC” bandlogo op de voorkant en de draaggreep, en de kenmerkende “High Voltage” bliksemflits op beide zijkanten. Maar waar en hoe krijgen deze legendarische logo’s hun gouden glans op de boxen? Wij laten het zien!

Boomster AC/DC Edition
De BOOMSTER na zijn transformatie in een BOOMSTER AC/DC Edition

De BOOMSTER pitstop bij Union-Klischee

Om van de BOOMSTER een van de gelimiteerde BOOMSTER AC/DC Editions te maken, wordt er een korte pitstop gemaakt bij de gespecialiseerde drukkerij Union-Klischee in Berlijn. Want de stijlvolle bedrukking met het officiële AC/DC bandlogo wordt opnieuw verzorgd door onze langdurige partner voor de bedrukking van speciale edities.

Union-Klischee is verheugd Teufel partner te zijn voor het drukken van speciale edities. We gebruiken zelf al lange tijd Teufel speakers, omdat ze het perfecte geluid leveren voor onze foto- en bedrijfsevenementen. We houden van de sound van Teufel producten en beide bedrijven zijn gevestigd in Berlijn – een win-winsituatie!

Carsten Schulz, Directeur Union-Klischee

Eenmaal aangekomen bij de drukkerij worden de BOOMSTERs eerst zorgvuldig één voor één uitgepakt door een ervaren team met witte handschoenen aan en vervolgens klaargemaakt om gedrukt te worden.

BOOMSTER AC/DC Edition
BOOMSTER AC/DC Edition
De Boomster AC/DC edition wordt bedrukt.
Tijdens het drukproces

De opdruk wordt gemaakt met behulp van een milieuvriendelijk drukproces en wordt uiteraard in goudkleur gedrukt.

De gouden verf wordt gemengd.
De gouden kleur voor onze BOOMSTER AC/DC Edition

Nadat ze zijn omgetoverd tot een van de gelimiteerde en felbegeerde BOOMSTER AC/DC edities, worden ze liefdevol terug in hun originele doos gestopt en krijgen ze hun AC/DC sticker als een soort zegel van goedkeuring.

De AC/DC sticker ter goedkeuring.
AC/DC Sticker
De AC/DC sticker wordt op de doos geplakt.
De laatste touch

Union-Klischee heeft alle gelimiteerde BOOMSTER AC/DC edities binnen één maand gedrukt.

Het eindproduct bij de drukkerij.
De opdrukken zijn stoot- en slijtvast voor langdurige zichtbaarheid

De BOOMSTER AC/DC Edition

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van AC/DC vieren we de epische rockband met het legendarische geluid van de BOOMSTER in een gelimiteerde oplage. De draagbare buitenspeaker speelt niet alleen voor de band met zijn krachtige geluid, maar brengt ook een visueel eerbetoon aan echte hardrock met het iconische logo in goud.

BOOMSTER AC/DC Edition vanaf de bovenkant
BOOMSTER AC/DC Edition

About: Union-Klischee

De gespecialiseerde drukkerij Union Klischee uit de Berlijnse wijk Mariendorf drukt al sinds 1971 met succes en is daarmee een van de oudste bedrijven in de regio Berlijn die hoogwaardig, milieuvriendelijk en modern industrieel drukwerk aanbiedt voor bijvoorbeeld medische technologie en modelbouw. Union Klischee gebruikt haar opgebouwde ervaring ook om onderzoek te doen naar echte toekomstige technologie – zoals röntgenherkenbaar printen en geprinte elektronica.

Tot de aangeboden drukprocessen behoren zeefdruk, tampondruk, vormdruk, UV-directdruk, lasergraveren, thermovormen en etsen.

Contact
E-Mail: info@union-klischee.de
Instagram: instagram.com/union.klischee
Website: www.union-klischee.de
LinkedIn: www.linkedin.com/company/union-klischee-gmbh

Op tournee tot 17 augustus: AC/DC (klik op afbeelding voor tourdata)

BOOMSTER bei Teufel

BOOMSTER

BOOMSTER

€ 249,99€ 369,99In verschillende kleuren
BOOMSTER Fabio Wibmer Edition

BOOMSTER Fabio Wibmer Edition

€ 369,99In verschillende kleuren
BOOMSTER

BOOMSTER

€ 249,99€ 369,99In verschillende kleuren

Beelden drukker: Met dank aan Union-Klischee (Cameraworkers)

Productbeelden: Teufel

Gerelateerde artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.