Lentekriebels – de beste films voor dit seizoen

Ook al is het weer er niet altijd naar, de lente is in aantocht. Om dit gevoel te versterken, hebben we een paar films voor je geselecteerd die je zeker in de juiste stemming brengen. Laat de lente maar beginnen!

Ferris Bueller’s Day Off

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten – de perfecte dag om te spijbelen. En dat is geen probleem voor Ferris Bueller. Want hij weet precies hoe hij school het best kan skippen. “Ferris Bueller’s Day Off” heeft als ware 80´s klassieker nog steeds niets van zijn charme verloren. John Hughes heeft deze film iets humoristischer en minder emotioneel gemaakt dan veel van zijn andere films, zoals “Breakfast Club” of “Isn’t She Wonderful?”. Matthew Broderick brengt deze rol tot leven en zelfs na 20 jaar zie je nog steeds een Ferris Bueller in hem.

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Big Fish

Will Bloom ligt al drie jaar overhoop met zijn vader Edward. Maar nu de oude man op sterven ligt, doet zijn zoon een laatste poging om zich met hem te verzoenen. Hij wil er eindelijk achter komen wie Edward Bloom werkelijk is. Zijn hele leven heeft hij alleen maar fantastische verhalen over zichzelf en zijn leven verteld. Als je Edward Bloom zou geloven, zou hij dit allemaal hebben meegemaakt:

  • Als jongeman samen met een reus zijn geboortestad hebben verlaten.
  • In een magisch bos met moorddadige mythische wezens gevochten.
  • De perfecte stad gevonden en die meteen weer verlaten.
  • Met een weerwolf in een circus geleefd.
  • Zijn geliefde vrouw Sandra met 10.000 narcissen misleid hebben.
  • Eigenhandig de Tweede Wereldoorlog gewonnen hebben.
  • Een hele nacht op de bodem van een meer doorgebracht en nog veel meer bijna ongelooflijke wonderen.
YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Saving Grace

Grace Trevethan krijgt, na de dood van haar man, plotseling niet alleen te maken met het bestaan van de geheime minnaar van haar man, maar ook met de onmetelijkheid ervan. Uitgerekend Grace, die nog nooit een dag in haar leven heeft gewerkt, zit nu zonder centen en moet voor zichzelf zorgen. Als ze niet alles wil verliezen, heeft ze geld nodig. Snel en vooral veel! Gelukkig heeft haar tuinman Matthew toevallig weet van een paar bijzondere planten die dringend de hulp van Grace’s “groene vingers” nodig hebben.

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Passende Producten voor het beste filmgenot

CONCEPT E 450

Naar product

THEATER 500 5.1

Naar THEATER 500

The ULTIMA 40 home cinema set

ULTIMA 40 SURROUND “5.1-Set”

Naar product

10 Things I Hate About You

Alle jongens op Padua High School zitten achter Bianca Stratfort aan. Maar er is één ijzeren regel in haar familie: zolang haar oudere zus Kat geen vriendje heeft, mag ook Bianca niet uitgaan. Dus wordt er een listig plan bedacht om Kat te koppelen aan de buitenstaander Patrick. De film pakt de Shakespeare-komedie “The Taming of the Shrew” prettig onopvallend aan. Een film die op een intelligente manier een romantisch en grappig verhaal vertelt met een overvloed aan nevenpersonages.

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Tuck Everlasting

De 15-jarige Winnie (Alexis Bledel) ontvlucht haar strenge ouderlijk huis als ze verneemt dat ze naar een kostschool wordt gestuurd. Bij toeval ontmoet ze op haar weg door het bos de familie Tuck, die daar in afzondering leeft. Winnie is gefascineerd door de mysterieuze familie en wordt verliefd op de jongste zoon Jesse (Jonathan Jackson). Maar al snel komt ze achter het ongelooflijke geheim van de Tucks en staat ze voor een moeilijke beslissing

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Spring Breakers

Regisseur en scenarioschrijver Harmony Korine, die ooit het script verzorgde voor de veelbesproken film “KIDS”, neemt een kijkje achter de schermen van de beruchte Spring Break in de VS. Als elk jaar tieners en studenten aan de kusten van Florida onbevangen feesten en het leven van alledag de rug toekeren, klinkt dat in eerste instantie als een onschuldige tienerkomedie. Bijna overal eindigen de feesten na een week en wordt het oude vertrouwde leven hervat. Maar niet iedereen slaagt erin terug te keren zonder kleerscheuren of dramatische ervaringen. En dat is precies het thema wat “Spring Breakers” aansnijdt.

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Het voorjaar goed beginnen: met de beste films en de perfecte geluidsinstallatie

Nu weet je welke films je dit voorjaar op je watchlist moet zetten, maar hoe kun je ze het beste bekijken? Op een mooie grote tv met een krachtige geluidsinstallatie. Want dat bioscoopgevoel krijg je alleen binnen je eigen vier muren met echt goed geluid. Daarvoor hebben we alvast de perfecte oplossing.

Cubycon 5.1-Heimkino-Set in Schwarz
Cubycon 5.1-Set
  • Cubycon: Onopvallend uiterlijk – opvallend geluid. Je wil een volwaardig systeem, maar vindt een onopvallend design belangrijk? De Cubycon is een high-end 5.1 home cinema systeem in microformaat. Je kan hem naar wens opstellen, liggend of staand, op een plank, aan de muur of op een standaard – een flexibele allrounder.
  • CINEBAR PRO: Ook deze soundbar kan ondanks zijn ruimtebesparende formaat heel luid spelen. De soundbar met 250 mm subwoofer bevat acht enorme krachtige luidsprekers en zes eindversterkers. Hij kan ruimtes tot 35 vierkante meter betrouwbaar voorzien van geluid.

Soundbars van Teufel

CINEBAR ULTIMA

Naar product

CINEBAR LUX

Naar product

Mini-Soundbar Cinebar One

CINEBAR ONE

Naar product

Gerelateerde artikelen

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.