Met Beamz wordt elk feestje een Feest! 

De snacks staan klaar, het bier (of de kinderchampagne) staat koud en je Rockster Air, Boomster of DDJ-400 staan al te shinen. Je party is bijna ready to go, maar… er mist nog één ding: sfeer! Want laten we eerlijk zijn, je huiskamer, dat studentenhuis of die rave onder het viaduct vibet niet vanzelf. Gelukkig is daar Beamz! Met hun waanzinnige verlichting verander je elke setting in een knallend feest. Hier zijn wat tips om elk feestje van wat extra magic te voorzien. 

Waarom kiezen wij voor Beamz? 

Bij Teufel werken wij graag samen met merken waar wij in geloven. Beamz biedt innovatieve en betaalbare verlichting en effecten voor elke feestsetting. Bekend om hun duurzaamheid en prestaties, zijn de producten van Beamz favoriet bij zowel professionals als amateurs. Met intuïtieve bediening en DMX-connectie maak je eenvoudig lichtshows die elke ruimte transformeren. Dankzij platforms zoals de Light Rider-app, kun je via tablet of PC je verlichting naadloos aansturen. Of je nu een klein feestje thuis hebt of een groots evenement organiseert, Beamz maakt het mogelijk om professioneel ogende verlichting met gemak te creëren. Meer info vind je op Beamz Lighting

Kinderfeestje – laat het knallen met kleur! 

Een kinderfeestje is pas compleet als de ruimte baadt in kleur. De Beamz LCB144 MKII LED Bar  maakt van elke kamer een sprookjeswereld. Met 144 heldere led-lampen in alle kleuren van de regenboog, maak je elke verjaardag tot een visueel spektakel. Van prinsessenfeest tot jungle-avontuur, de LED Bar brengt elk thema tot leven. Kinderen zijn dol op knipperende lichtjes, en met Beamz wordt elk dansje een mini-disco! 

BBQ – zwoele zomeravond met sfeer op batterij! 

Zwoele zomeravonden, het gegril van de BBQ, en de geur van houtskool in de lucht. Het enige wat nog ontbreekt is sfeerverlichting! De Beamz BBP94 Battery Uplight doet precies dat – en draadloos nog wel. Zet hem neer waar je wil, of het nu tussen de bomen is voor een intieme vibe of langs het terras voor die extra touch. Met deze compacte uplight haal je maximale sfeer zonder gedoe met snoeren, zodat je tot diep in de nacht kunt chillen in je tuin. 

Huisfeest – draai de woonkamer om in een club! 

Is het tijd voor een onvergetelijk huisfeest? Dan heb je niet alleen harde muziek nodig, maar ook knallende verlichting. De Beamz MHL74 Moving Head tovert elke woonkamer om tot een echte club. Deze compacte powerhouse beweegt soepel mee op het ritme van de muziek, terwijl het strakke lichtpatronen in de ruimte projecteert. Een draaitafel, een goed geluidssysteem en de MHL74 zijn alles wat je nodig hebt om je gasten tot het ochtendgloren te laten dansen. 

Beamz Partybar 2
Met de Beamz Partybar 2 zijn jouw gasten klaar om te feesten!

Rave – Party onder het viaduct? Beamz gaat all out! 

Plannen voor een underground rave? Beamz heeft je gedekt. De Beamz PartyBar2 is de must-have voor elke rauwe, industriële locatie. Deze alles-in-één lichtset bevat vier effecten die elke beat visueel versterken. Flitsende stroboscopen, kleurenexplosies en een knallende party vibe – de PartyBar2 tilt jouw rave naar een next level. Met dit lichtsysteem zorg je ervoor dat je rave tot diep in de nacht blijft hangen in het geheugen van je party people. 

Nog meer sound accessoires

Statief K&M AC 6001 SP (paar)

Statief K&M AC 6001 SP (paar)

€ 139,99In verschillende kleuren

Met Beamz steel jij de show! 

Of je nu een vrolijk kinderfeestje host, een chille BBQ met vrienden hebt of een epische rave organiseert, Beamz zorgt ervoor dat je sfeer altijd on point is. Van subtiele sfeerlichten tot wilde party setups – Beamz tilt jouw feest naar een hoger level. 

Nu nog de sound 

Combineer jouw Beamz met Teufel sound en jouw party is niet meer te stoppen! 

  • ROCKSTER AIR 2: De ROCKSTER AIR 2 is een draagbare krachtpatser die perfect is voor elk feestje binnen of buiten, dankzij het volume tussen 103 db en 115 db. Met een gewicht van slechts 14,1 kg en een batterijduur van maar liefst 56 uur, is dit de ultieme speaker om overal mee naartoe te nemen. Bovendien kun je meerdere ROCKSTER’s draadloos koppelen voor een stereo-ervaring​.   
  • BOOMSTER: De BOOMSTER is een veelzijdige bluetooth-speaker die perfect balanceert tussen draagbaarheid en kracht. Met zijn 2.1 stereosysteem zorgt hij voor een krachtige bas en heldere hoge tonen, terwijl hij dankzij de ingebouwde subwoofer moeiteloos elk feestje van sound voorziet, of je nu binnen of buiten bent. De BOOMSTER heeft een batterijduur van 18 uur en kan worden opgeladen via een standaard stopcontact of een 12-volt auto-oplader, waardoor hij ideaal is voor onderweg. 
  • STEREO L 2: De STEREO L 2 is dé high-end speaker voor liefhebbers van ultieme geluidskwaliteit. Met zijn 3-kanaals systeem en ingebouwde subwoofers produceert hij indrukwekkende, nauwkeurige bassen en kristalheldere hoge tonen. Bovendien kan je muziek streamen vanaf elk apparaat met Chromecast en bluetooth. Of je nu geniet van klassieke kinderliedjes of de nieuwste hits, deze speaker tilt elk nummer naar een hoger niveau 

Nieuwste artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.