SUPREME IN: zo draag je jouw beats

Earbuds zie je tegenwoordig al bijna net zo vaak als normale in-ears. Het zijn kleine “oortjes” die je echt in je oor draagt, maar ze zitten toch vrij losjes. De earbuds blijven goed zitten door het bandje en sluiten de gehoorgang niet volledig af. Dat zorgt voor een prettig draagcomfort en veel bewegingsvrijheid. De SUPREME IN is de eerste earbud koptelefoon van Teufel – daarom laten we je in dit artikel zien hoe je de beste sound bereikt bij een juist gebruik van de earbuds.

Kies de goede kant

Muziek zo horen als dat hij door de artiest in de studio is opgenomen? Let er dan op dat je earbuds goed in hebt. Er is namelijk een linker- en een rechteroortje. De L en R vind je op de achterkant van de earbuds.

Draaien maar

Het plaatsen van een oordopje is in het begin misschien wat onwennig, maar als je eenmaal weet hoe, dan wordt het al snel een geroutineerde handbeweging. Je zet de earbud ongeveer in een hoek van 30 graden in je oor en draait hetm dan een slag naar achteren. That’s it.

 

Optimaal comfort

Ieder oor is anders. Om de earbud goed in je oorschelp vast te zetten, kun je de lus van het bandje, zoals je hem hier in de grafiek ziet naar boven en naar beneden trekken en hem aan jouw oor aanpassen. De earbud zit pas echt goed wanneer je hem met de lus in de oorplooi draagt.

 

Zo is het perfect

Om ervoor te zorgen dat de koptelefoon je muziek perfect in het oor overbrengt, moet je de oordopjes stevig en evenwijdig met het gehoorkanaal inbrengen. Als er te veel ruimte is, kan je de oordopjes aanpassen met de meegeleverde siliconen adapters. Draai voorzichtig de oordopjes in de gehoorgang tot ze perfect passen.

SUPREME IN ontdekken

Klik op de afbeelding om de SUPREME IN te ontdekken
  • Lichte high end earbud koptelefoon met grote 10, 7 mm lineaire HD-drivers voor een precies hoog en een krachtig bas op elk apparaat
  • Prettige, losse maar tegelijk ook stevige pasvorm, via lus en siliconen adapter goed aansluitbaar. Geschikt voor lange luistersessie, makkelijk in te doen: selecteer de kant, recht draaien, lus aantrekken en klaar
  • Buitengeluiden neem je waar voor een veilig gebruik onderweg
  • Bluetooth 5.0 met aptX™ en AAC voor muziek streamen in cd-kwaliteit van Spotify, Deezer, Youtube, Apple Music en meer.

Conclusie: Naar een muzikale oase in drie stappen

Met drie kleine stappen en een beetje aanpassingen zorgen je nieuwe earsbuds voor een dagelijkse muzikale oase , waar en wanneer je maar wilt. Dit is hoe je vandaag de dag naar muziek luistert.

Gerelateerde artikelen

Noot: De commentaarfunctie is beschikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 21.00 uur.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.