ROCKSTER – deel 2 de stroomverzorging

In dit tweede ROCKSTER artikel ervaren jullie meer over de stroomverzorging – waar krijgt de portable speaker zijn stroom vandaan en wat gebeurt als het partyvolk nog lang niet wil stoppen?

Stroomverzorging – de ROCKSTER keeps on rocking

Twee dingen zijn funest wanneer je een vet feest geeft: de politie die op je stoep (of voor het tuinhek) staat en muziek die uitvalt. Voor het geval dat de politie of de buurman opduikt, heb je natuurlijk een rechtsbijstandsverzekering, stopt onverhoopt de muziek, dan is er met de ROCKSTER geen man overboord, want je kunt hem op maar liefst 3 manieren weer opladen.

230 Volt uit het stopcontact of via een stroomgenerator

De speaker kun je met de bijgeleverde kabel op ieder normaal stopcontact aansluiten. Het kan ook via een 230-Volt stopcontact aan een stoomgenerator.

Een goede oplossing: stroom van de autobatterij

Zodra de ROCKSTER geen stroom meer heeft, neemt de geïntegreerde accu het over en speelt hij bij maximaal volume nog een dikke 2 uur verder. Hij houdt het bij een gereduceerd volume (maar probeer dat maar eens) zelfs tot 8 uur lang vol. Gereduceerd betekent 105dB en dat is nog steeds behoorlijk. Dat is club-volume. Zodra je de stekker in het stopcontact stopt, laadt de accu zich weer op.

Een goede oplossing: stroom via de autobatterij

Is er geen stroomaansluiting in de buurt en de accu is leeg, dan hebben de meeste mobiele speakers geen mogelijkheden meer. Anders is het bij de ROCKSTER. Hier hebben de soundengineers nog een andere mogelijkheid bedacht: het opladen via een auto accu. Deze verbindingskabel is los in de webshop verkrijgbaar.

ROCKSTER - opladen via de autobatterij
Met deze los verkrijgbare kabel laad je de ROCKSTER weer op via je autobatterij

In deel 1 lees je alles over het volume, dj-paneel en de rechtsbijstandverzekering

Hier staat de ROCKSTER in de webshop.

Hier vind je nog meer bluetooth speakers van Teufel.

Gerelateerde artikelen

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.