Nieuws uit Berlijn: dit is Dynamore®

Want more? Get more – Dynamore

De luxe portable speaker BAMSTER PRO is uitgerust met een geweldig soundfeature, namens Dynamore®. Geen toevallig gekozen naam, want met een druk op de knop krijg je als luisteraar opeens een dynamisch en veel breder stereobeeld voorgeschoteld. Hoor je de BAMSTER PRO voor het eerst, dan kun je een verbaasd WOW, zeker weten, niet onderdrukken.

Breed geluidsbeeld per knopdruk: Dynamore®
Bredere stereo sound met de Dynamore® functie

Geen voodoo, maar soundengineers-vakmanschap

Heb je je ogen dicht als Dynamore® geactiveerd is, dan denk je dat de rechter- en linkerkant van de stereospeaker veel verder uit elkaar liggen. Hoe kan dat? Drie vragen aan de soundengineer Marcus Kleinert die een belangrijke vinger in de pap had bij de ontwikkeling van de nieuwe BAMSTER.

Marcus, waarom hebben jullie Dynamore® ontwikkeld?

Portable speakers zijn toch meestal iets compacter gebouwd. Alleen al door de bouwwijze is het daarom moeilijker een breed stereobeeld te creëren. We wilden met Dynamore® een sound maken die klinkt alsof hij van twee losse speakers komt.

Vergelijkende grafiek: duidelijk breder stereobeeld door Dynamore®

Dat is typisch Teufel, want hier zie je weer dat onze portable speakers geheel in eigen regie ontstaan. We denken altijd aan de use-case wanneer we met het concept van een nieuw product beginnen.

dynamore-studio
Tests in het akoestisch laboratorium bij de ontwikkeling van Dynamore®

Teufel biedt al langer succesvol portable bluetooth speakers aan. Waarom komt Dynamore® nu pas?

Een idee tot een goed product ontwikkelen heeft zijn tijd nodig. Onze klanten stellen hoge eisen aan onze producten en verwachten de bekende Teufel expertise. Aan de ontwikkeling van Dynamore gingen daarom dan ook verschillende onderzoeken, talloze tests in onze soundlaboratoria, feedback-sessies en fieldtests vooraf. Uit de vele onderzoeken vooraf is gebleken dat een geluidseffect in de orde van Dynamore een novum is.

Bamster Pro met Teufel Dynamore technologie
De BAMSTER PRO is het eerste product van Teufel met Dynamore® -technologie

De BAMSTER PRO – de eerste van een reeks Dynamore®-systemen?

De klant krijgt een echt cool product – met Dynamore® als slechts een van de vele features. Iedereen die de Dynamore® functie voor het eerst gebruikt, hoort hoe veel breder het geluidsbeeld hiermee klinkt en luisteraars die Dynamore nog niet kennen, zullen vast en zeker op zoek gaan naar een tweede speaker.

Marcel, dank je wel voor je antwoorden

Het assortiment Teufel producten met Dynamore of vergelijkbare features is ondertussen uitgebreid met de Cinebar Trios en onze nieuwkomers, de Cinebar One, Cinebar Duett en Cinebar Pro

Geïnteresseerd in de BAMSTER PRO? Hier vind je alles over de bluetooth speaker.

 

Auteur: Tom
Images: Teufel

 

Gerelateerde artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.