Partyraum

Creëer met de juiste party speakers een clubgevoel

2020 is voor de feestbeesten onder ons geen gemakkelijk jaar. Lange nachten in de disco en extatische openlucht ervaringen met duizenden andere feestgangers zijn ver weg. Maar wat moet je doen als je eindelijk weer wilt feesten? Alle clubs zijn nog steeds gesloten, alle festivals zijn afgelast en concerten zijn geannuleerd. Het is eenvoudig: in plaats van te mopperen, maak je van je woonkamer een feesttempel! Het enige wat je nodig hebt zijn een paar trucjes en de juiste apparatuur – vooral sterke party speakers – om je huis te vullen met de juiste vibes. Wees creatief!

Maak je eigen party room

Naast de opzwepende sound van de speakers, creëer je het juiste feestgevoel door een passende inrichting. Je kunt een paar elementen integreren in je woonkamer en de lichtinstallatie aanzetten zodra het feest begint. Maar het beste is natuurlijk je eigen partyruimte, die je naar eigen smaak kunt inrichten.

Een belangrijk criterium voor een goed feest is het licht: discrete spots in de hoeken en gelijktijdige verduistering van de ruimte zorgen voor de juiste clubsfeer. Je kunt bijvoorbeeld oude schijnwerpers, gebruiken en zo de ruimte een vintage toets geven. Voor een modernere stijl kun je led-verlichting kiezen. Deze lampen zijn bijzonder duurzaam en energiebesparend tegelijk. Met de juiste hoeveelheid bas en de juiste lichtsfeer, kan het feest beginnen – but there’s more!

Essentials voor een echte club vibe

Om een heuse clubsfeer te creëren, moet je een paar extra’s in je feestzaal hebben:

 • Bar: afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt, kun je kijken of je er een bar in kunt zetten. Als kers op de taart kun je je drankjes ook elegant presenteren in een geïntegreerde vitrine. Wat dacht je van sfeervolle, kleurrijke led-verlichting?
 • Lichtinstallatie: wil je er tijd en geld instoppen, kun je kijken voor een vette lichtinstallatie. Kies je voor led-spots of liever een ruimte met blacklight?
 • Beamer: ja toch? Lekker dansen terwijl een virtuele kunstshow op je muur of scherm te zien is. Het voordeel: je kunt de beamer ook voor andere gelegenheden gebruiken, bijvoorbeeld voor een gezellige filmavond.
 • Discobol: klein of groot, een discobol is altijd een goeie. Deze klassieker zie je nog steeds in talloze clubs en hij tovert een onweerstaanbare zee van glitter in je partykelder.
Lachend meisje in een kamer vol glitter
Met de juiste elementen kun je ook een discogevoel in je eigen vier muren creëren.
 • Rookmaschine: als je echt indruk wil maken met je eigen party room, denk dan eens aan een rookmaschine. Een grote meerwaarde! Trouwens: de dampen zijn bij een juiste bediening volkomen onschadelijk – in tegenstelling tot hardnekkige geruchten.
 • Andere deco-elementen: Oude whiskyvaten die je verandert in bartafels, een surfplank die je aan de muur hangt of zitjes gemaakt van pallets kunnen ook het karakter van de feestruimte onderstrepen.

Onze ROCKSTER voor jouw party

Portabler Bluetooth Lautsprecher Rockster Air

ROCKSTER AIR

Naar product

ROCKSTER CROSS

Naar product

ROCKSTER GO 2

Naar product

Live in de woonkamer –  POWER HIFI soundtoren

Met de POWER HIFI kun je je gasten iets bijzonders bieden: sound zoals bij een live concert. Het beste is dat jij zowel clubeigenaar als organisator bent. Jij beslist wie binnen mag en wie niet. Met je persoonlijke all-area-pass kun je je vrij in de club bewegen, zelfs backstage.

Man zit naast de Power HIFI
Power HIFI – concertsound in je woonkamer

Party speakers: zo doe je clubsound

Maar de X-factor op elk feest is en blijft de muziek. Het brengt het feestende publiek op gang, creëert een unieke sfeer en verbindt de partycrowd. Het spreekt voor zich dat clubs en bars als het op de geluidskwaliteit aankomt, geen compromissen sluiten. Maar met de juiste luidsprekers heb je ook thuis een topgeluid. De essentials hier zijn: kwaliteit, volume, robuustheid en mobiliteit. Je moet ook rekening houden met de grootte van de ruimte. En, afhankelijk van je behoeften, kan de connectiviteit van je geluidssysteem ook een belangrijke rol spelen. Speakers met bluetooth of wifi zijn bijzonder geschikt voor je gasten. Muziek en geluid zijn hier heel gemakkelijk te bedienen.

Speakers met discofeeling

Mobiele luidspreker van Teufel, de ROCKSTER
Is de ROCKSTER aangesloten, kan de party beginnen.
 • ROCKSTER: met de ROCKSTER krijg je geconcentreerde kracht op wielen. Dankzij het hoge geluidsniveau van 121 dB en geoptimaliseerde verspreiding van het geluid is dit mobiele geluidssysteem ideaal voor grotere evenementen. De AB-450-Watt versterker met 380 mm woofer zorgt voor een zuiver geluid – met een relatief laag energieverbruik. De ROCKSTER kun je aansluiten op een dj-mengpaneel en heeft ook ingangen voor microfoons, instrumenten en koptelefoons. Het systeem is uitgerust met een krachtige batterij, maar kun je ook aansluiten op een voedingsbron. Het systeem is bluetooth-compatibel, waardoor het een perfecte partyspeaker is.
 • Theater 500: deze vloerstaander maakt indruk met zijn hoogwaardige 3-kanaals systeem inclusief twee veerkrachtige woofers, die zorgen voor een helder, bass-gedreven geluid. Met het downfiring bassreflexsysteem kunnen de luidsprekers aan de muur of in het midden van de kamer worden geplaatst – de geluidskwaliteit blijft gelijk. De geïntegreerde “dempingskamer” blokkeert  staande golven en vermindert zo storende resonanties. Ook de Theater 500 kwalificeert zich dus moeiteloos als partyspeaker.

Deze speakers zijn ook geschikt voor een feestje

POWER HIFI

Naar product

ULTIMA 40 ACTIVE

Naar product

T 10 subwoofer

Naar product

Conclusie: een clubgevoel kun je ook thuis creëren

 • Het is makkelijker dan je denkt om van je woonkamer een thuisdisco te maken.
 • Licht en geluid spelen een belangrijke rol bij het creëren van een clubgevoel. Diffuse, kleurrijke of knipperende lichtbronnen kan je vrij eenvoudig installeren.
 • Wat de sound betreft, vind je bij Teufel de geschikte party speakers. Zij maken van je privé-feesten een onvergetelijke belevenis – en garanderen je het beste geluid.
Titelfoto: ©Sarthak Navjivan. Bron: Unsplash
Foto 1: ©Samantha Borges. Bron: Unsplash

Gerelateerde artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Teufel Blog Redaktion

Alles über Kopfhörer, Bluetooth-Speaker & Heimkino. Dazu praktische Tipps und Tricks für besten Sound von unserem Inhouse-Experten-Team.