Fender x Teufel: Here to be heard

Jouw leven, jouw geluid, jouw passie: Teufel geeft je waar je van houdt. Nu kun je de fascinatie voor goed sound op een nieuwe manier beleven: voor de nieuwe Fender x Teufel collectie combineren we onze innovatieve audiotechnologie met de iconische look van Fender gitaren en versterkers. Legendarische sound is hier om je passie te tonen. Here to be heard.

Fender – A legend. Made by legends.

Van rocklegendes als Jimi Hendrix en Kurt Cobain tot de nieuwe generatie creatieve artiesten als Madison Cunningham of Billie Eilish – ze hebben allemaal gespeeld met legendarische Fender gitaren en versterkers. Fender staat symbool voor nieuwe geluiden, de vrijheid van muziek en is een icoon van de popcultuur. Iedereen die bekend is met de bedrijfsgeschiedenis van Fender weet dat het Amerikaanse bedrijf sinds de jaren 1950 een sleutelrol heeft gespeeld in het vormgeven van het geluid van rock- en popmuziek. Met elektrische gitaren en elektrische basgitaren creëerde oprichter Leo Fender niet alleen de bouwstenen van een wereldwijd succesvol merk, maar revolutioneerde hij ook de productie en het ontwerp van de instrumenten.

Vandaag de dag staat Fender zowel voor rock ‘n’ roll als voor het geluid van professionals – met andere woorden, voor een passie voor muziek. En dit is precies waar Teufel en Fender elkaar perfect aanvullen.

De draagbare Teufel speaker ROCKSTER AIR 2, ROCKSTER CROSS en ROCKSTER GO 2 zijn opnieuw ontworpen voor de Fender x Teufel-collectie. De exclusieve speciale edities brengen geluid en design op een bijzondere manier samen.

Tijdloos ontwerp – laat je inspireren door de ziel van Californië

Fender x Teufel is een unieke samenwerking die het legendarische geluid van Teufel, ontwikkeld in Duitsland, combineert met het iconische Amerikaanse ontwerp van Fender gitaren en versterkers.

De hoogwaardige zwart-witcombinatie, die de beroemde rondingen van de Fender Stratocaster®, Telecaster® en Jazzmaster® benadrukt, wordt weerspiegeld in het omringende frame van de luidsprekers. Het verchroomde logo doet denken aan de Fender versterkers met zijn typische schuine positie. De look wordt vervolledigd met de originele Fender gitaarbanden op de Fender x Teufel ROCKSTER CROSS en Fender x Teufel ROCKSTER GO 2.

Fender x Teufel ROCKSTER CROSS Lifestyle vrouw in stedelijke, zomerse omgeving
Check it our: het ontwerp van de Fender x Teufel ROCKSTER CROSS bevat iconische elementen van het merk Fender.

Play it loud: De speciale edities van Fender x Teufel

Fender x Teufel ROCKSTER AIR 2

De ROCKSTER AIR 2 is de mobiele evenementenluidspreker van Teufel en een klasse apart. Uitgebalanceerd hifi-geluid met hoge resolutie, een diepe kickbass uit de Mariana Trench en zeer hoge volumeniveaus in combinatie met een tijdloos ontwerp dat doet denken aan Fender versterkers.

Fender x Teufel ROCKSTER AIR 2 Lifestyle Band
Breng de Californische lifestyle naar je podium met de Fender x Teufel ROCKSTER AIR 2.

Highlights

 • High-definition compressiedriver en long-throw 250 mm woofer, geen typisch PA-geluid, maar extreem luid hifi-geluid
 • Volume: 103 dB (RMS, 1 m) en 115 dB (piek, 1 m) – beste performance in deze klasse, voldoende voor ongeveer 80 personen in een stereo-opstelling
 • Breed spreidingsgedrag van de hoorntweeter voor zeer goede spraakverstaanbaarheid, waar je ook staat
 • Bluetooth 5.0 met aptX™, aptX™ HD en AAC voor lossless overdracht
 • Verbind twee Fender x Teufel ROCKSTER AIR 2 draadloos als stereo opstelling of tot 10 stuks met XLR kabel in een podium opstelling
 • 58 uur looptijd bij gemiddeld volume, tot 31 uur bij maximaal volume in spaarstand, vervangbare hoogwaardige LiFePO4-batterij met diepontladingsbeveiliging, 12-voltaansluiting voor autoaccu, netvoeding zelfs zonder batterij, USB-C powerbankfunctie

Fender x Teufel ROCKSTER CROSS

Vrienden ontmoeten in de stad, een motortocht, een feestje op het strand: de ROCKSTER CROSS kan het allemaal. De draagbare stereo bluetooth-luidspreker van Teufel is niet alleen bijzonder robuust, maar staat ook altijd in het middelpunt dankzij de innovatieve Dynamore®-technologie.

Fender x Teufel ROCKSTER CROSS Lifestyle man in stedelijke, zomerse omgeving
Ready to use: Fender x Teufel ROCKSTER CROSS met originele Fender gitaarband

Highlights

 • Krachtig stereosysteem met twee tweeters, een subwoofer en twee passieve luidsprekers, Dynamore®-technologie voor een bijzonder brede spreiding
 • Dikwandige, schokbestendige behuizing, beschermd tegen waterstralen tot IPX5
 • Bluetooth met aptX® voor muziekstreaming met stereogeluid in hoge resolutie
 • Connect modus: verbind twee CROSS voor nog meer volume en bas
 • Partymodus: Speel afwisselend nummers af van twee smartphones
 • Batterij met hoge capaciteit voor speeltijden tot wel 16 uur, powerbankfunctie
 • Met originele Fender gitaarband

ROCKSTER GO 2 Fender x Teufel

De compacte bluetooth speaker ROCKSTER GO 2 vergezelt je op al je avonturen – tijdens een roadtrip door de States, ’s avonds op het basketbalveld of op een spontane poolparty. Dankzij de hoge mate van waterbescherming, robuuste behuizing en duurzame batterij is de krachtige bluetooth speaker altijd klaar voor je ontdekkingen.

Fender x Teufel ROCKSTER GO 2 Lifestyle vrouw in stedelijke, zomerse omgeving
Fender x Teufel ROCKSTER GO 2: exclusief ontwerp en legendarisch geluid voor al je avonturen

Highlights

 • 2 aluminium full-range drivers voor krachtig stereogeluid, Dynamic Bass voor optimale bas, Dynamore® voor een enorm stereogeluidsbeeld
 • IP67-gecertificeerd: bescherming tegen stof en water (zelfs bij onderdompeling)
 • Bluetooth met AAC voor vrijwel lossless muziekstreaming
 • Koppel twee GO 2’s voor gesynchroniseerde stereoweergave (links/rechts), sluit tot 100 GO 2’s aan om een luidsprekerketen te vormen
 • Krachtige batterij met eco-modus voor runtimes van meer dan 28 uur
 • Draagriem voor bevestiging aan fietsen, rugzakken, enz.

Tip: Legendarisch geluid heeft legendarische instrumenten nodig. Klik hier om naar de Fender Shop te gaan!

Gerelateerde artikelen

Noot: De commentaarfunctie is beschikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 21.00 uur.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.