Beter telefoneren met Qualcomm® cVc™ Technologie

Wanneer je onderweg of op kantoor een headset gebruikt, is het normaal dat je gesprekspartner moeite heeft je te horen als er te veel achtergrondgeluid is. Qualcomm® cVc™ technologie is ontworpen om achtergrondgeluid te dempen, zodra het de microfoon van de headset bereikt en wordt doorgegeven aan je gesprekspartner. Dit zorgt voor een betere spraakverstaanbaarheid. Daarom hebben we deze nieuwe technologie geïntegreerd in de AIRY SPORTS en SUPREME ON.

Hoe werkt cVc™?

cVc™ is een technologie ontwikkeld door marktleider Qualcomm. Dankzij Qualcomm’s cVc™ kan de microfoon van je bluetooth-koptelefoon precies bepalen waar geluiden vandaan komen. Dit kan gesprekken op de achtergrond, zoals windgeruis of straatlawaai wegfilteren. Volgens de fabrikant kan cVc™ een geluidsreductie van ongeveer 30 decibel bereiken. De technologie optimaliseert ook jouw spraak, bijvoorbeeld met actieve equalizing en echo-onderdrukking.

Wat zijn de voordelen van cVc™ ?

  • Met cVc™-technologie kan je bellen met een betere spraakkwaliteit, waar je ook bent.
  • Dankzij de gerichte onderdrukking van omgevingsgeluiden kan jouw gesprekspartner je beter verstaan, zelfs wanneer je onderweg bent.
  • cVc™ filtert niet alleen achtergrondgeluiden weg, maar past ook het volume automatisch aan wanneer nodig, bijvoorbeeld als het erg druk is in je omgeving.
  • De technologie vermindert ook de echo die kan optreden tijdens het bellen.
  • cVc™ is een digitale technologie die vrijwel overal inzetbaar is: in over-ear of in-ear hoofdtelefoons, headsets en handsfree functies.

Teufel koptelefoons met cVc™: AIRY SPORTS & SUPREME ON

De AIRY SPORTS is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook waterdicht en dus ideaal voor allerlei sportactiviteiten. De in-ears garanderen een hoogwaardige spraak- en belkwaliteit dankzij de headsetfunctie met cVc™.De SUPREME ON is zo mooi, dat het natuurlijk ook een plezier is om hem buiten te dragen. Voor een hoge spraakverstaanbaarheid onderweg is deze hoofdtelefoon ook uitgerust met cVc™. Niet helemaal zeker welke koptelefoon bij jou past? Kom het dan hier te weten.

Draagbare speakers: voor de beste muziek, waar je ook bent

BOOMSTER GO

Naar product

ROCKSTER GO 2

Naar product

Samengevat: dit kan Qualcomm® cVc™

  • cVc™ biedt ruisonderdrukking voor microfoons: zodat jouw gesprekspartner je duidelijk kan horen als je aan de telefoon bent.
  • De technologie kan specifiek detecteren wat omgevingslawaai is en het vervolgens wegfilteren.
  • Het is mogelijk om de achtergrondgeluiden tot ongeveer 30 decibel te verminderen.

Meer koptelefoons voor puur muziekgenot

Gerelateerde artikelen

Noot: De commentaarfunctie is beschikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 21.00 uur.

Blogger

Teufel Editorial Team

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.