Teufel Mania Festwagen

Teufel mania: vier boys on the road met een duivelse muziekwagen

Fabian, Marco, Ronny en Niklas – vier jongeren uit de regio Bodensee hadden spontaan het idee om in hun vrije tijd een vette muziekwagen te bouwen. En niet zomaar een. Deze wagen heeft maar liefst twee ROCKSTER AIRs en een ROCKSTER aan boord. Om maar niet te spreken van de diverse luide gadgets die ze aangebracht hebben.

De muziekwagen op YouTube

De indrukwekkende video van de muziekwagen is op YouTube en hier in het magazine te zien. De wagen zit vol met coole ideëen als een rookmachine en zal vast en zeker ook nog een paar decibel-recorden binnenslepen. Maar kijk zelf maar:

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Fabian, Marco, Ronny en Niklas – vertel eens, wie zijn jullie?

Fabian: Ik volg een opleiding tot werktuigkundige en in m’n vrije tijd vind ik het leuk om te met m’n vrienden of te biken of te voetballen.

Ronny: Ik volg een opleiding tot schilder. In m’n vrije tijd zit ik graag op de fiets of chill met m’n vrienden. En natuurlijk sleutel ik graag aan de muziekwagen.

Marco: Ik zit op de technische school met als hoofdvak mechatronica. Ik fiets graag en vind het leuk om te dj-en.

Niklas: Ik ben bezig met m’n opleiding Mechatronica. Ik cross graag op m’n scooter, vind het cool om met m’n vrienden te fietsen, maar ook om te drummen.

De feestwagen in volle pracht (met dank aan Fabian, Marco, Ronny en Niklas)

Hoe zijn jullie op het idee van de muziekwagen gekomen?

Eigenlijk door Niklas broer. Hij heeft een kleine wagen en we dachten dat kunnen we ook, beter zelfs. We zijn toen met een potlood en schetsboek aan de slag gegaan en al snel zagen we dat we het ook echt konden overtreffen. Het ontwerp is steeds beter geworden. We zijn dan ook super happy met het eindresultaat.

Teufel Mania muziekwagen
Teufel Mania detail muziekwagen (met dank aan Fabian, Marco, Ronny en Niklas)

Welke gadgets hebben jullie in de feestwagen gestopt?

Dit zit er allemaal in:

-1x ROCKSTER
-2x ROCKSTER AIR
-3x 12V 100Ah uur batterijen
-1x rookmachine (1250Watt)
-1x 5 -toons claxon La Cucaracha
-1x vrachtwagen claxon
-1x 6-toons politiesirene
-1x politie front flitslicht (led)
-1x led vloerverlichting
-2x spanningstransformator
-1x led-strip

Teufel soundsysteem partyspeaker Rockster Air
De muziekwagen heeft 2 bluetooth speakers ROCKSTER AIR aan boord

Hoe wordt er eigenlijk gereageerd op jullie wagen?

Goed – mensen vinden hem cool, omdat het een echt feestbeest is. Als hij langsrijdt krijgen mensen  goede zin – ze vragen ons dan hoe de wagen is opgebouwd.

Als jullie op stap gaan met de wagen, waar kunnen we dan komen luisteren en welke muziek spelen jullie?

We staan meestal rondom de Bodensee (Zuid-Duitsland) op feesten en carnavalsfeesten. Heeft iemand een muziekwens dan spelen we dat. We spelen geen bepaalde muziekrichting. Voor wie de Bodensee te ver is, die kan ons ook op Instagram volgen.

Teufel Mania detail muziekwagen (met dank aan Fabian, Marco, Ronny en Niklas)

Hoe hebben jullie Teufel leren kennen en wat betekent het om Teufel fan te zijn?

We hebben Teufel leren kennen via bekenden die home cinema speakers van Teufel hebben. Fabian heeft daarna een ROCKSTER gekocht – en dat was eigenlijk het startschot voor onze muziekwagen. Niklas heeft vervolgens twee ROCKSTER AIRs gekocht.

Rockster usecase garage

Mit einem ROCKSTER wie diesem fing alles an…Teufel fan zijn, betekent veel voor ons. De geluidskwaliteit van Teufel is namelijk grenzeloos. Een ander belangrijk punt is dat je met Teufel altijd en overal een feestje kunt bouwen – wat door iedereen te gek wordt gevonden.

Team Teufel: Dank je wel voor het leuke gesprek en nog veel plezier met jullie muziekwagen.

Rockster Air usecase kampvuur

Ben je ook een grote Teufel fan – meld je aan bij Teufel Mania en stel je project voor

Heb je ook project waar Teufel speakers de hoofdrol spelen? Een bakfiets met een ROCKSTER voorin of een studio in je garage vol met Teufelspeakers? Vertel het ons, we willen graag alles over jouw Teufel mania weten. Contact: blog@teufel.de

Nieuwste artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.