Uit het soundlab: streamen zoals je wilt

In deze blogpost gaan we dieper in op de derde generatie van onze wifi-streamingspeakers. En dan vooral op de streamingmogelijkheden, want alle nieuwe apparaten hebben een fantastisch nieuw feature erbij gekregen en kunnen nu naast wifi ook via bluetooth streamen.

Raumfeld heet nu Teufel Streaming

Voor iedereen die thuis al een Raumfeld speaker heeft staan: onze nieuwe productlijn heet geen Raumfeld meer, maar Teufel Streaming. Wat betekent dat voor Raumfeld? Verdwijnt dat volledig? Nee, niet echt. Door de streaming systemen onder de vleugel van Teufel Streaming te nemen worden ze een deel van de grote Teufel familie – de naam Raumfeld blijft voorbehouden aan de innovatieve multiroom-streaming technologie die geïntegreerd is in de systemen.

Nieuw feature: naast wifi streaming nu ook bluetooth mogelijk
De nieuwe One S. Naast wifi kan de speaker ook via bluetooth streamen

Tip: heb je een of meerdere Raumfeld systemen thuis staan, dan kun je deze met de nieuwe generatie streaming speakers verbinden. De 2e generatie Raumfeld speakers is volledig compatibel met Teufel Streaming.

Met bluetooth nog meer mogelijkheden ter beschikking

Met bluetooth biedt Teufel een onafhankelijke, universele, wijdverspreide en gemakkelijk te bedienen interface tussen twee of meer apparaten – en dat draadloos. En dat is wat Teufel met zijn streaming producten wil bieden: een gemakkelijke toegang tot alle muziek ter wereld.

Nieuwe feature bij Teufel Streaming systemen: bluetooth functie
Kleine knoppen. Veel mogelijkheden. Bluetooth bij Teufel Streaming.

Apple Music, Amazon Music, YouTube –  grenzeloos muziekaanbod

Bluetooth is handig voor iedereen die streamingdiensten gebruikt die iet in Raumfeld zijn geïntegreerd. Dan denken we aan diensten als Apple Music, Amazon music of YouTube. Koppel hiervoor je smartphone via bluetooth met een Teufel Streaming speaker, start de app die je wilt en that’s it. Trouwens, heb je een Raumfeld speaker, dan kun je deze ook nog updaten met bluetooth.

Bluetooth streamen: van Spotify, Deezer, tot Youtube, Apple Music en meer
Met bluetooth toegang tot iedere muziek streamingdienst

Je hoeft je trouwens geen al te grote zorgen te maken over de accu van je telefoon: de 4.2 versie is sneller dan zijn voorganger en kan anders dan oudere versies in een low-energy modus. Logisch dus dat Samsung en iPhones ook voor 4.2 gaan.

De signaaloverdracht van de gebruikte codec SBC gaat bovendien uiterst zuinig met resources op en wordt daarom ook graag voor portable systemen gebruikt.

Teufel Streaming met geïntegreerde wifi en bluetooth functie
Teufel Streaming: grenzeloos muziekaanbod met wifi en bluetooth streaming

 

Teufel Streaming producten:

Teufel One S

TEUFEL
ONE S

Naar product

Teufel Streaming

STREAMER

Naar product

 

 

Gerelateerde artikelen

 1. Ton Bruining
  06. feb. 2021, 13:34

  Vraag aan Teufel.
  Ik heb interesse in de Teufel M. Mijn muziekdienst is YouTube Music.
  Is deze via WiFi te streamen of kan dat alleen via Bluetooth.
  Als dit niet kan met de Teufel M (via WiFi). Met welke speaker kan dit wel.
  Groetjes Ton

  • Jonathan
   12. feb. 2021, 9:13

   YouTube Music wordt niet via wifi ondersteund, je zou dan vanaf de bron via bluetooth kunnen streamen.

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.