Teufel kadotips voor de beste kerstkado’s

Je hebt geen idee wat je dit jaar kado wilt geven? Sokken, parfum en chocolade zijn ook niet echt inspirerend? Dan word je vast en zeker blij van onze kadotips. Ingedeeld in drie categorieën maken we het je heel gemakkelijk om een mooi kado te vinden dat ook nog eens prima bij je budget past – wat wil je nog meer!

Let op: wanneer je voor 18 december bestelt, dan ligt je kado op tijd onder de boom. Uitzonderingen en meer info vind je hier.

Teufel nieuwkomers

Niks zo mooi als een Teufel nieuwkomer onder je boom! Wil jij je favoriete mensen of jezelf eens goed vewennen? Ontdek dan snel de powersound van onze nieuwe ULTIMA 25 ACTIVE – met deze boekenplankspeakers geef jij een waar kerstwonder kado. Met de REAL BLUE PRO geef jij de perfecte sound voor elke situatie kado: bij het netflixen, gamen of podcasts onderweg. En voor die ene vriend of vriendin die helemaal fan is van Google Assistant? Dan hebben wij de nieuwe MOTIV GO VOICE voor je klaarstaan! Je hoeft ‘m alleen nog in te pakken ;)

Grote kado’s voor weinig

Je broer luistert nog steeds naar muziek via zijn telefoon? Een no-go! De BOOMSTER GO laat horen hoe dat veel beter kan. Deze speaker is supercompact en je stopt ‘m net zo gemakkelijk in je tas of rugzak.
En je kleine neefje zit alleen maar achter z’n PS5? Zeker weten dat hij uit z’n dak gaat wanneer hij de doos opent met de gaming headset CAGE ONE. En die ene sport-freak in de familie? Die maak je vast en zeker blij met onze AIRY SPORTS. Deze in-ear oortjes zijn bovendien waterdicht en spelen tot wel 25 uur muziek.

Een stapel ingepakte kadootjes op de grond.
Pakjesavond had nog nooit zo’n spetterende sound.

Grootse sound voor de hele familie

Of vermijd stress all the way en geef een groot kado dat iedereen blij maakt: fantastische tv-sound! Dat doe je met een soundbar zoals de Cinebar 11 “2.1 set” of de Cinebar One+. Wil je écht groots uitpakken? Dan is een 5.1 home cinema set als ULTIMA 40 Surround “5.1 Set” een mooi alternatief. Filmavondjes, gaming- en luistersessies klinken voortaan als nooit tevoren.

Luisterplezier voor iedereen

RADIO 3SIXTY: Deze klassieke radio met alle technologische snufjes is een perfect kado voor die ene opa die altijd maar zegt dat alles vroeger beter was (maar dan wel genieten van de bediening via de Teufel Remote app, he).
Pioneer DDJ-FLX4: Is jouw zusje de nieuwe Amelie Lens of Charlotte de Witte? Geef haar dj-carrière een zetje en verras haar met haar eerste decks!
ROCKSTER CROSS: Jouw beste vriend of vriendin maakt ook het liefst overal een feestje van? Met de ROCKSTER CROSS geef je hen het precies wat ze nodig hebben voor hun volgende avontuur.

 

Gerelateerde artikelen

Noot: De commentaarfunctie is beschikbaar van ma t/m za van 8.00 tot 21.00 uur.

Blogger

Blog Redactie

Alles over koptelefoons, bluetooth speakers & home cinema. Plus handige tips en trucs van onze soundexperts voor het beste geluid.