Mann beim Aufwachen im Bett neben einem Radio und einer Pflanze

Teufel RADIO ONE – jouw dag begint met een Yeah

Zeg maar goodbye tegen die magere sound van je oude radio of het blikkerige geluid dat er uit je smartphone komt. Je hebt geen wake up call nodig, maar een goed begin van de dag. Bij Teufel hebben we ons afgegevraagd wat we konden doen aan een hoorbare verbetering van jouw ochtend- en avondroutine. Het resultaat? Een radiowekker zoals je hem nog nooit gehoord hebt. Wakker worden is nu (bijna) een feest.

RADIO ONE – jouw wake-up call met de juiste toon

De in Berlijn ontwikkelde innovatieve home-and-living speaker met FM/DAB+, bluetooth 5.1 en alarmfunctie staat nu voor je klaar. Voorbestemd voor de slaapkamer, de keuken of als aanvulling op je thuiskantoor, heeft de RADIO ONE de beste afspeelkwaliteit met intuïtieve bediening.

Vanaf het allereerste begin van de ontwikkeling van RADIO ONE hebben wij ons gericht op evenwichtige en nauwkeurige akoestische prestaties. Uit hersen- en slaaponderzoek weten we dat de kwaliteit van het ontwaken en inslapen een effect heeft op ons energieniveau. 

Word niet gewoon wakker, maar laat je favoriete muziek je langzaam uit je slaap halen. Begin de dag op jouw eigen individuele manier, met het beste geluid. 

Goed nachtrust met de juiste slaaphygiëne

RADIO ONE
Kan je helpen in slaap te vallen met goede sound en sleep timer: RADIO ONE

Hoe lang, diep en goed we slapen hangt af van verschillende factoren. Hier geldt geen algemene regel. Onze biologische klok, leeftijd, genen, gezondheidstoestand, slaaphouding en omgevingsfactoren spelen allemaal een rol. Of je meer een vroege vogel of een uil bent, wordt bepaald door het PER3-gen. Hoe goed we geslapen hebben, merken we de volgende ochtend.

Deze tips kunnen helpen om de kwaliteit van de slaap aanzienlijk te verbeteren:

  • Zorg voor een aangename kamertemperatuur en frisse lucht.
  • Vermijd te felle of koude lichtbronnen, te strakke kleding, lawaai of ’s nachts tv kijken.
  • Geen sterke dranken en zware maaltijden voor het slapengaan.
  • Investeer in een matras die bij je gewicht en lichaamsbouw past, en in hoofdkussens die de druk op de halswervelkolom verlichten.
  • Kies een slaaphouding waarbij je jouw ledematen niet buigt of samenknijpt om spanning te voorkomen.
  • Ga naar bed als je moe bent en slaap niet langer dan jouw lichaam echt nodig heeft om te herstellen. De 8-uurs regel is niet universeel. Te veel slaap kan je ook van je energie beroven.
  • Rek- en ademhalingsoefeningen zoals yoga of stretching in het algemeen zorgen voor meer flexibiliteit, een goede bloedcirculatie en een evenwichtige polsslag en bloeddruk. Een paar minuten is alles wat nodig is. Je zult het geweldig vinden.
  • Zet je gedachten op mute. Je concentreren op je ademhaling helpt om de mentale ruis te blokkeren.
  • Gebruik ontspannende geluiden en de slaapstandfunctie voor een rustige en rustgevende nacht.

Good vibes voor alle fans die mindfull opstaan

RADIO ONE

De RADIO ONE is ontworpen om het dagelijks leven aangenamer te maken. Luister tijdens het ontbijt via FM of DAB+ naar het nieuws, stream Spotify, YouTube of jouw good-vibes-playlist via bluetooth, luister naar de nieuwste podcasts tijdens je pauze en gebruik de sleeptimer voor meditatie en een rustgevende slaap. Hoe individueel je dag ook is ingedeeld: RADIO ONE begeleidt je moeiteloos.

This image has an empty alt attribute; its file name is Beitragsbilder-RADIO-ONE-6.jpg

About: Inemuri — de kunst van een powernap

RADIO ONE

Slapen in openbare ruimten is in Japan een populaire activiteit, een teken van ijver en een bron van erkenning. En wie heeft het uitgevonden? – De samurai. Inemuri (Japans voor “aanwezig zijn en slapen”) inspireert ons ook wereldwijd. Steeds meer bedrijven richten geluidsdichte rustruimtes in met dimbare verlichting, zodat werknemers hun batterij weer kunnen opladen. Dutjes in het park zijn ook al ingeburgerd. Maar we kunnen ook profiteren van korte dutjes wanneer je thuis werkt: ventileer goed, zet je smartphone uit, zet zachte muziek op, neem een comfortabele houding aan en sluit jezelf af voor 20 minuten. Laat de RADIO ONE je vervolgens wekken met een hifi-sound!

Al net zo anders als wij: Joel Suárez Gómez danst met ons de dag in

Joel Suárez Gómez, danser, performer en choreograaf woont en werkt sinds 2013 in Berlijn. Geboren in Cuba, zitten muziek en ritme letterlijk in zijn bloed. Joel Suárez Gómez staat, net als wij, voor het beleven van zijn eigen individualiteit, voor openheid en diversiteit. We mochten zijn persoonlijke ochtendroutine begeleiden – en met jullie delen.  

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Gerelateerde artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Jonathan