“Het is het gevoel van vrijheid als ik in de studio zit en songs schrijf.”

De beste manier om nieuwe sounds te ontdekken is live – als openingsact voor je favoriete artiest, op de kleine festivalpodia in de schaduw van de headliners of bij ons. We hebben vijf artiesten op het podium uitgenodigd om hun nieuwe releases live voor ons te presenteren. Ze worden qua geluid ondersteund door zowel Teufel productinnovaties als echte klankklassiekers. In het derde deel introduceren we de charismatische singer-songwriter narou. Waar wacht je nog op: haal nieuwe sound in je leven!

take your time von narou – het nummer uit de Teufel campagne (YouTube Versie)

YouTube

Door de video te downloaden ga je akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Interview met narou: herinneringen aan memorabele momenten

narou is een reiziger. Niet alleen zijn woonplaatsen in Wenen, Berlijn en Bali spreken hiervoor, maar ook zijn muzikale pad. narou, die begon als producer en sinds 2020 zijn eigen sound volgt als singer-songwriter met zijn debuut EP “Good Company”, laat zich inspireren door vele artiesten. Wij ontmoetten de ambitieuze artiest voor een interview..

Teufel: narou, hoe ben je in de wereld van de muziek beland?

narou: Ik kwam in de muziek terecht via mijn vader, die lange tijd filmmuziek heeft gemaakt. Ik hang al van jongs af aan rond in de opnamestudio en heb van jongs af aan piano en gitaar geleerd.

Teufel: Hoe zou je jouw sound omschrijven?

narou: Ik haal veel inspiratie uit andere artiesten. Het is een mix van indie, pop, RnB – erg melancholisch, erg nostalgisch.

Teufel: Wat is voor jou het belangrijkste in je muziek?

narou: Als ik het terugbreng tot het creatieve proces, zou ik zeggen dat gevoel van vrijheid als ik in de studio zit en nummers schrijf.

Ik waardeer het echt om een goede koptelefoon of speakers te hebben

Teufel: Hoe luister je naar muziek in je privéleven en welke rol speelt goede sound voor jou?

narou:
Privé luister ik heel weinig naar muziek omdat ik de hele dag in de studio zit. Als ik thuis ben of sport, heb ik de neiging om een podcast aan te zetten. Maar omdat ik een producer en geluidstechnicus ben, vind ik het erg belangrijk dat het geluid goed is. Ik waardeer het zeer als ik een goede koptelefoon of goede luidsprekers heb die het geluid weergeven zoals ik het graag heb.

Teufel: Als jij een liedje of een afspeellijst zou zijn, hoe zou jij dan klinken?

narou:
Eén nummer is moeilijk. Maar ik zou zeggen dat als ik een afspeellijst was, het een nostalgische, melancholische afspeellijst zou zijn die je aanzet tijdens een lange roadtrip.

Teufel: Wat associeer je met het merk Teufel?

narou:
Het eerste wat in me opkomt is deze zwarte luidspreker met de rode T erop, die ik al verschillende keren heb gezien. Het is gewoon verbazingwekkend hoe luid deze speakers kunnen zijn uit een relatief compact formaat.

Teufel: Wat wil je bereiken met je muziek?

narou: Ik wil dat mensen begeleid worden in momenten, of het nu mooie momenten of verdrietige momenten zijn – en dat als ze in de toekomst naar mijn liedjes luisteren, ze altijd herinnerd worden aan die momenten.

Nieuwe sound ontdekken: luisteren naar oude muziek

Teufel: Welke tips heb jij om nieuwe muziek te ontdekken?

narou: Voor producers zou ik zeggen dat als ik in de studio ben, wat ik persoonlijk altijd doe, om nieuwe geluiden te vinden, naar echt oude muziek te luisteren die helemaal niets met mijn muziek te maken heeft en daar dan elementen uit te nemen, te samplen of dingen uit die nummers na te maken. Zelfs als je het niet in je eigen nummers gebruikt, maar vaak ontdek je nieuwe geluiden die je nog niet kende.

Meer sound van narou

Op 29 juni 2023 verscheen narous derde album „otherside“.

Gerelateerde artikelen

Schrijf een commentaar

Opmerking: Opmerkingen die ondersteuningsverzoeken bevatten, worden niet gepubliceerd. Neem contact op met onze klantenservice voor onderwerpen als werking, klachten of compatibiliteit. Bedankt.

Je commentaar wordt beoordeeld voordat het wordt gepubliceerd.

Blogger

Jonathan